Friday, April 13, 2018

Resan tillbaka till motivationen

Kära medbloggare, och läsare

Tiden för aktiebloggsförsummelse är förbi, åter skall motivationen att leverera läsvärda inlägg flöda.

Något överdramatiserad comeback måhända, men jag han äntligen återfått motivationen att börja skriva igen, min tidigare blogg (som jag huserade på en helt annan plattform för en inte allt förnämlig avgift per år) stängde jag abrupt ner sommaren 2017 på grund av en total ”fuck it” känsla.
Det kändes mer som ett till jobb att försöka producera relevant content än något jag verkligen brann för, ”pulling the plug” var då det enda rätta.

Vad har hänt sedan sommaren 2017 då? 

Jag gjorde en självrannsakan av mina vanor, identifierade ett par uppenbara brister, slutade upp med onödig och dyr skit samt började bygga ett bättre/friskare jag.

Har också hunnit med att klättra en nivå uppåt till i den hierarkiska organisationsstegen vilket ger ett större utrymme för framtida investeringar.
De som har följt mig på twitter vet att jag har en länk till en googlespreadsheet där jag fortsatt att uppdatera mina köp/sälj samt utdelningar.
Min konsumtion av allting relaterat till aktier och investering har således inte avtagit under min hiatus period, poddar, bloggar och finanstwitter har förtärts med iver!Känns bra att vara tillbaka
// Aktieresan

2 comments: